Tuesday, 23 April 2013

demam PRU13..

kali nie org asyik bercakap pasal pilihan raya jer...gi cafe, PRU... g market, PRU...g toilet pun, PRU...hahaha...memang kali nie panas gler2 r...hahaha
bagi aq,, kita sebagai sebuah negara demokrasi memang perlu ada lha pilihan raya nie....tp pilihan raya yang dilakukan hendaklah adil dan saksama.... x perlu nk menang pilihan raya dengan bermain kotor.... berpolitik lah seperti yang berlaku pada RASULALLAH DAN SAHABAT....'
tahun 2013 bersamaan PILIHAN RAYA UMUM KE-13 jugak lah aq kali pertama terlibat secara langsung dalam membuang undi;..memangggg exciteddd habis lhaaa....hahaah
maklumlah, first time....sape yg akan aq undi...?? hurmmm..tu adalah rahsia,,,  UNDI ADALAH RAHSIA... heheeheh.....yg penting aq akan undi parti yg aq rasas memang layak untuk  memerintah negara MALAYSIA YANG AQ CINTAI INI!!!
ok lah,,,nie coretan aq pasal pru13...assalamualaikum... Salam 1Malaysia....!!!




GAMBAR HIASAN SEMATA-MATA!!!

Saturday, 20 April 2013

sahabat2 di KSKBSBKKM....

rIndUnyEr.....

bErsAma SHAHID


ISKANDAR


                                               
SHAHID

 AFIQ USAIDI
 IS & AFIQ (SOPANK)
 sEdaPnyEr.....
 NIZAM & SHAHID
kaMiLah bAkAL2 mISi JaNtaN....HAHAHAHAHA...

rindu...

Lama btol x update blog nie.... hurm....jenuh membersihkan sawang2 yg ada kat blog nie....
nmpknye xde sebarang perubahan pd blog aque nie....
nti kan picture2 kami pelatih nursing tahun akhir nie...hahaah...see ue later...

Sunday, 1 July 2012

segalanya baru...

pada hari ini...merupakan bulan baru, iaitu 1 Julai 2012, adalah hari baru,, semester baru,, penyelaras baru,...segalanya baru lah...
blik kat hostel pun baru...dari tingkat 2 ke tingkat 4...jauh gler....mentang2 lah 
dah naik sem4 kna naik tingkat 4....
tu sebenarnya bukan persoalan dye...
aq xde mood lagi nk merasai sesuatu yg bru...still lagi dalam mood cuti....hati masih lagi kat kg....
tue lah...bila dah lama kat kg, jadi malas pulak nk gi kolej....
per2 pun,,,, kwan2 ku sekalian...meh lah kita berazam dengan semangat bru di semester bru nie....
ok lah...aq nk tdow plak........nyte all...nti nk bgun tgk final EURO 2012....

Saturday, 5 May 2012

examm...

exam is around the corner!!!!!!
tp aq still x ready lagi sit for exam...rasa takut...nervous, gementar...sumer ada dalam diri aq skrg nie...
tp utk hilang kan semua tue...aq kena stdy and do revision more than usual..
takut sangat...coz aq aser sem ni lbih mencabar dari sem 2 yg sem 2 tu dikatakan killer sem..
tp bagi aq, sem nie lbih killer than sem2...
ya Allah...tlg lah hamba-Mu ni...
pejam celik2x..lusa dah start first paper.....mula ngan medikal dlu..harap2 aq sempat lah ulang kaji  n cri naklumat2 n nota2 yg ringkas utk aq imbas kembali ap yg pernah aq pelajari sebelum nie...
shbt2 blog sekalian,,,doa kan aq ek...moge berjaya n leh masuk semester baru sem depan... :)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tuesday, 27 March 2012

exammm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adoi.........
exam dah dekat nie...x sampai stu hari lagi nie....
revision pun x siap lagi...penah dah nie..
naseb baek lah nie mid sem exam....tp penting gak r utk pastikan aku lulus dalam exam final nati....carry marks tu beb......
to all my loving frens....gud luck au dlm exam pada 280312 sampai 300312...
sama2 kita berusaha dalam peperangan tu nanti...hehheh...
all the best frens...