Wednesday, 29 February 2012

hilangkan rasa bosan..hehehe..

ary nie abis keje awl...tue sumer coz jasa baik Puan yg m'jaga kamiorg merangkap clinical instructor..
tp kena jgk lah bgun awl pg td coz keje stat pkul7 pg...abis pkul 3 pm...
lepas selesai semua keje ary nie..aq trus blk bilek...penat punyer pasal sampai blik jer terus tertidow...
rumate aq balik keje pun x prasan..heheeh..lena sgt dek kpntan....bgun2 jer dah dekat pkul6 pm...terbaik lah ary nie....mlm nie plak kami yg keje satu grup buat discussion ttg study case yg kami kna buat pasal obstetrik...dgr  cam mnarik kan....tapi pnyer lah sussah.....hurmmm....sabor jer lash,..tp pun jusz siap yg simple2...maklum lah..masing2 penat bekerja,....aq just bwk lappyy jer...tp member grup aq yg taip,.heehe...rajin sgt asernye..hak4.......so,,tggl 3 hari lagi kami terpaksa bekerja tungkus lumus bagi siap kan report pasal case tue....lpas tu kna present plak....terbaik lah NURSING SEM3...!!!!!!!!
memang  RAW'1..!!!!!!!!!!!!

Monday, 27 February 2012

Ombak Rindu Instrumental (rekorder, flute, dan gitar cover)


merdu gler dgr music nie...terasa tenang dan aman jer....

seharian bertugas...

seharian aq bertugas di wad bersalin...ary nie x byk sgt keje yg aq dapat buat...banyak masa dibazir kan dengan melepak jer...hurm....aq jeles gak tgk member2 aq yg girls dpat je buat keje smbil2 dpatkan CROSS...
aq ngn member yg boy sorg lg tu tercegat jer...nk buat ni pt refused,,,nk buat tue pt xnk,,segan katanya...hurm...nasib lah kitorg kene keje kat wad bersalin@post natal wad...
ni lah yg kene buat ary nie...BREAST SELF EXAMINATION (BSE)..tp just girls je yg dapat buat...kami yg laki semua pt refused...malang sungguh nasib kami......x dapt lah CROSS utk ary nie...just mandikan baby ngn top & tail jer...hurm...

dalam kenangan st12-terlalu

mendengar lagu ini membuatkan diri ku mengimbau kenangan2 di zaman skolah dlu...cinta yg dipanggil cinta monyet...tp kami bukan monyet,,heheh..cinta yg x pasti kekal hingga ke pelamin atau x...lastly,, bgini lah aq sekarang...still lagi solo..but not available kot...eheheh..(^_^)

Sunday, 26 February 2012

BORING..................

nama baru "SETIA BAND"

dah lama cari jaket nie,,tp x jumper2..uhhuhuh...

nama lama "ST12"

pAndUaN rINgkAs IktIkAf...



Definisi I’tikaf:
Dari segi bahasa: I’tikaf bermakna :berdiam di suatu tempat untuk melakukan sesuatu pekerjaan ; yang baik mahupun yang buruk dan tetap dalam keadaan demikian.
Dari segi istilah: I’tikaf bermaksud duduk di masjid dalam rangka ibadah yang dilakukan oleh orang yang tertentu, dengan sifat atau cara yang tertentu dan pada waktu yang tertentu (Lihat Fathul Bari 4 : 344)

kwan2 ku di KSKB,,

bersama-sama sahaabat handai dalam mengisi waktu lapang dihujung miggu  minggu di waterfall...beriadah menyihatkan badan....

















new on blog...i'm new blogger...

assalamualaikum dan salam 1malaysia.....nie first tine aq buat blog...so, sekiranya terdapat kesilapan dalam ana mgendalikan blog aq nie...harap, tgur2 lah yer...aq pun manusia biasa...x blh lari dari kesilapan...so, akhir kata selamat berkenalan dan selamat menerokai blog aq  nie...