Tuesday, 27 March 2012

exammm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adoi.........
exam dah dekat nie...x sampai stu hari lagi nie....
revision pun x siap lagi...penah dah nie..
naseb baek lah nie mid sem exam....tp penting gak r utk pastikan aku lulus dalam exam final nati....carry marks tu beb......
to all my loving frens....gud luck au dlm exam pada 280312 sampai 300312...
sama2 kita berusaha dalam peperangan tu nanti...hehheh...
all the best frens...

Saturday, 17 March 2012

special utk rakan blog@classmate aq ,,eqa chuichui...

sedih aq baca pasal entry kau yg baru2 nie ko post kat blog ko...aq turut simpati..aq sbgai rakan 1 basik dgn kau, aq pn syg ko sbg frens..(sbg frenz je ok..jgn lbih2 tau...ahhahaah)selama nie ko baik sgt pada aq..so...aq berdoa agr ko dapat menemui identiti diri ko sendri,.
1 je nasihat aq...selalu lah buat solat istikarah, serta solat2 sunat lain,,supaya ko rasa lbih dekat dgn PENCIPTA dan rasa lebih tenang...
dan byk2 lah mengaji al-Quran bila ada masa lpang supaya rasa tenang...amin...aq akan doakan kau supaya dapat bertemu dgn HAMBA ALLAH yg sudi membimbing kau ke jalan ALLAH...amin.,..aq juga bukan alim sgt dalam hal2 agama nie...tu just dr pnglamn serta ilmu yg aq pelajari dulu...cozkita sebagai makhluk ALLAH xkan lari dari ujian-Nya...ujian tu tanda ALLAH masih syg kat kita...ALLAH mahu uji kita sejauh mana kesabaran serta keimanan kita...kerana ujian daripada ALLAH dapat meningkat KEIMANAN kita sbg hamba-Nya sekiranya kita mampu menrimanya dgn hati trbuka dan redha atas seglanya......

: . p/s:: specel utk kau ni tau..hehehehe,,,..

Wednesday, 7 March 2012

kepenatan....

fuhhhhhhhh....sungguh mmenatkan...nie gara2 berseronok sakan semasa aq ngn budak2 course aq pegi ber uti di Pangkor....tp mmg best r....mmg x boleh disangkal lagi ke'best"an nye itu..heheh...sepanjang 3hari 2malam kamiorg disana,,,macam2 xtvt yg kami laku kan....kepada sape2 yg x pi tu mmg rugi r......n mmg patut rugi lah..hehehheh..nti bila ad msa aq akan upload lah gmbr2 kami sepanjang berada di pulau pangkor tue..see u on next post...