Monday, 27 February 2012

seharian bertugas...

seharian aq bertugas di wad bersalin...ary nie x byk sgt keje yg aq dapat buat...banyak masa dibazir kan dengan melepak jer...hurm....aq jeles gak tgk member2 aq yg girls dpat je buat keje smbil2 dpatkan CROSS...
aq ngn member yg boy sorg lg tu tercegat jer...nk buat ni pt refused,,,nk buat tue pt xnk,,segan katanya...hurm...nasib lah kitorg kene keje kat wad bersalin@post natal wad...
ni lah yg kene buat ary nie...BREAST SELF EXAMINATION (BSE)..tp just girls je yg dapat buat...kami yg laki semua pt refused...malang sungguh nasib kami......x dapt lah CROSS utk ary nie...just mandikan baby ngn top & tail jer...hurm...

No comments:

Post a Comment